Unibet fogadás bónusz

Bár úgy vélik, hogy Iborra lelkesedik a Light Stadionba való áthelyezésről, más klubok is érdekeltek, és az üzletek valószínűleg nem fognak véglegesíteni, amíg a Unibet fogadás bónusz hétvége után nem lesz. több

Az Európa Liga győztese az elmúlt három évadban, a sokoldalú 28 éves, aki néhány negyedben „kiváló Marouane Fellaini-ként” tartott, nemcsak David Moyes szemét fogta meg a Sunderland menedzser ideje alatt Real Sociedad, de Sam Allardyce akarta, Unibet mielőtt Wearside-t cserélte Anglia munkájához. sok attól függ, hogy Rubin Kazan csökkenti-e a látszólag meredek kért árat.

„Ez egy bonyolult helyzet, de folyamatosan próbálkozunk” – mondta Moyes, akinek már karcsú csapata megsérült a sérülések. „Jelenleg egy-két ajánlatunk van a játékosok Unibet számára, és mi aktívan próbáljuk javítani a csapatot.”

A Vito Mannone könyökkötési sérülésével – aki még szükség lehet műtétre – legalább három hónapig, Moyes extra kapust igényel.Bár nem világos, hogy megvásárolják-e a magas rangú 22 éves Angliában, a 21-es év alatti Jordan Pickfordnál, vagy egyenesen az első Unibet csapatba, a Sunderland vezetője nem zárta ki a Manchester City újonnan megszűnt korábbi No1, Joe Hart.

A kompromisszumot majdnem biztosan el kell érni a City-vel az Anglia kapusának £ 125,000-os heti béréhez képest, de Moyes – aki elismerte Pickfordot, könnyen elkezdhette a Mannone-t megelőző szezont a lehetőséghez.

„Meg kell várnom és látnom, hogy mi érhető el a következő napokban” – mondta Unibet egy vezető, aki szeretné hozzáadni a széles körben megszerzett fiatal Barnsley védőjét, Alfie Mawsont a csapatához, miközben aktívan keresett a Jermain Defoe támadó partnere. – Most már Jordániát adtam neki, és meglátjuk, hogyan mennek innen a dolgok.

Pickford szombaton lesz a Southamptonban, amikor Moyes reméli, hogy összegyűjti az első pontját – vagy pontokat – az Allardyce után. – A szezon kezdetén Unibet nagyon szoros volt Jordan és Vito között – mondta. – Vito, tapasztalatával, megkapta a mezét, de Jordánia jól tetszett itt, és várjuk, hogy a csapatba kerüljön.És azt hiszem, ha fiatal angol játékosokat kapsz az oldaladon, nagy figyelmet fordít a labdarúgó klubodra, mivel a média és a nyilvánosság látni akarja.

Van azonban egy figyelmeztetés, amely még nyitotta meg az ajtót Hartnak. – Meglátjuk, hogy Jordánia hogyan működik a játékokban – mondta Moyes. „Ez egy nagy lépés, Unibet ahonnan ő volt, és a fiatal kapusok számára nem könnyű.Biztos vagyok benne, hogy rendben lesz, és kap egy esélyt – de a Premier League egy másik állat. ”

Lamine Koné, addig még mindig szeretne csatlakozni az Evertonhoz a Moyes csapatának központi védelme, miután visszatért a könnyű edzés után a visszamenőleges Unibet panasz után. – Meg kell vizsgálnom Lamint, de ha jól illik, akkor játszani fog – mondta Sunderland menedzsere, aki továbbra is határozottan nem fogadja el a Merseysiders £ 18m-os ajánlatát. – Szükségem van rá.

more: Unibet online sport fogadás